Seikkailijan luontoviikko

PÄIVÄ 1

Lento Helsingistä Kajaaniin. Kuljetus lentokentältä majoitukseesi, jossa sisäänkirjautuminen. Ilta vapaata aikaa tutustua kohteeseen.

PÄIVÄ 2

Tämän päivän lumikenkäretkellä pääset tutustumaan Vuokatinvaaran metsään oppaan johdolla. Retki alkaa Safari Centeriltä, josta otetaan lumikengät matkaan. Kuljetus Vuokatinvaaran päälle, josta lumikenkäretki alkaa. Muutaman minuutin sisällä olet keskellä hiljaisuutta ja tynkkylumisia puita. Oppaanne vie teidät syvemmälle metsään ja kertoo samalla luonnosta ja Vuokatinvaaran historiasta.

Noin tunnin lumikenkäilun jälkeen, pysähdys puisella kodalla, jossa teet itse tulen oppaan avustuksella. Istu alas ja kuuntele oppaan tarinoita miten ihmiset ovat pärjänneet Kainuun maisemissa ennen sähkö ja vettä ja kuinka metsä on ollut kaiken vaurauden lähde. Kodassa nautitaan eväitä ja kuumaa juotavaa tulen lämmössä. Omaa aikaa tutustua metsään ja nauttia sen hiljaisuudesta ennen kuin matkaa jatketaan takaisin parkkipaikalle. Keskellä luontoa vietetyn päivän jälkeen olosi on varmasti virkistynyt ja tarmokas ja olet valmis uusiin seikkailuihin.

PÄIVÄ 3

Aamupäivä aikaa suunnata vaikka rinteisiin.

Iltapäivällä on aika upealle Fatbike-retkelle talvisiin Vuokatinvaaran maisemiin. Fatbikella voit pyöräillä myös lumella ja voimme luvata hauskan iltapäivän ulkoillen. Kokenut paikallinen oppaamme tekee retkestä ikimuistoisen johdattaessaan sinut lumisten mäntymetsien läpi Vuokatin kauniissa luonnossa. Eväät sis. hintaan.

PÄIVÄ 4

Vihdoinkin on aika aina ystävällisille Husky-koirille. Koe valjakkoajo riemu metsäreitillä, joka on nimetty vanhan Alfons-huskyn mukaan! Kuudesta innokkaasta huskysta koostuva valjakko kiidättää sinut talvisten peltojen ja metsätaipaleiden läpi. Aikuiset saavat ajaa rekeä itse lasten istuessa lämpimästi kyydissä porontaljojen peittelemänä. Ajamme noin 6 km kauniin metsäreitin, jonka taittamiseen koiravaljakoilla menee noin puoli tuntia. Ajelun jälkeen tutustutaan ystävällisiin huskypersooniin ja lämmitellään vierastuvassamme mehu- ja kahvitarjoilun merkeissä.

PÄIVÄ 5

Viimeinen päivä talven ihmemaassa ja tänään koet varmasti jotain jännittävää – kelluntasafari avannossa on kaikille unohtumaton kokemus! Puet vaan kelluntapuvun päälle ja olet valmis virkistävään kylpyyn. Myönnämme, että kelluminen jäisessä vedessä saattaa kuulostaa hieman pelottavalta, mutta lupaamme, että sinulla on hauskaa ja tunne on täysin erilainen kuin avantouinnissa! Kelluntapuvun kanssa kylmyys ei tunnu ja huomaat pian, että vedessä on lämpimämpi kuin jään reunalla.

PÄIVÄ 6

Kuljetus Kajaanin lentokentälle ja lento Helsinkiin.

MAJOITUS

Vuokatinmaan Loma-asunnot

Vuokatinmaassa on 22 loma-asuntoa ja 132 vuodepaikkaa. Alue on väljästi rakennettu – lomailijan viihtymistä ja rauhaa silmälläpitäen. Kaikkien loma-asuntojemme varustukseen kuuluu sauna, suihku, takka, kuivauskaappi, taulutelevisio, cd-soitin ja puhelin. Kaikista loma-asunnoista löytyy myös täydellinen ja käytännöllinen keittiö astiastoineen ja kodinkoneineen. Suurimmista loma-asunnoista löytyy pyykinpesukone. Vastaanoton yhteydestä löytyy myös maksuton pyykinpesupaikka kuivausrumpuineen. WLAN on veloituksetta kaikkien asiakkaidemme käytössä.

Seikkailijan luontoviikko 2017-2018

Vuokatinmaan Loma-asunnot Aikuinen Lapsi*
1.12.-20.12.2017 653 € 186 €
10.1.-17.2.2018, 2.4.-15.4.2018 653 € 186 €
18.2.-9.3.2018 811 € 224 €
10.3.-29.3.2018 683 € 220 €

*Lapsi 4-14 v.

Hinnat sis. majoituksen neljän hengen lomamökissä, lentokenttäkuljetukset (Kajaanin lentokenttä), liinavaatteet & pyyhkeet, loppusiivouksen, 4 safaria kuten ohjelmassa (1 x lumikenkä, 1 x fatbike,1 x huskyt, 1 x kellunta), kuljetukset safareille sekä talvivaatteet (haalarit, kengät, käsineet ja pipo). Huom! Fatbikella ajo ja kellunta ei sovellu alle 15-vuotiaille, jos matkustat lasten kanssa voimme vaihtaa safareita.

 

 

< Takaisin ohjelmapaketteihin

Logo web vuokatinmaa white

Jäätiönrinteenpolku 3, 88610 Vuokatti
Suomi, Finland

+358 50 585 1210
+358 50 5861 444

sales@vuokatinmaa.com

© Copyright Vuokatinmaa 2021

Haku