Kuuden päivän Huskyseikkailu

Kutsumme teidät mukaan unohtumattomalle kuuden päivän mittaiselle huskysafarille. Retken aikana pääset tutustumaan Vuokatti Safariksen iloisiin rekikoirapersooniin, jotka toivottavat teidät lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan heidän kotiinsa Vuokatin sydämeen.

Tämä retki on enemmän kuin vain valjakkoajelua, tämä on löytöretki Suomeen ja Kainuun upeaan luontoon. Ammattitaitoiset oppaamme kulkevat mukananne koko retken ajan ja tutustuttavat teidät koiravaljakolla ajamisen saloihin ja valmistavat teille herkulliset ateriat koko retken ajan. Saatte käyttöönne 4-6 innokkaasta koirasta koostuvan oman valjakon, ajomatkat ovat 12-35km per päivä. Aikaisempaa kokemusta valjakkoajosta ei tarvitse olla. Annamme teille aluksi ajo- ja turvallisuusopetuksen ja opetamme teille uusia taitoja matkan varrella. Majoitus Vuokatissa joko hotellihuoneessa tai mökkimajoituksessa toiveidesi mukaan.

Lähtöpäivät 2018:

Sunnuntai 14.1 – perjantai 19.1.
Sunnuntai 21.1 – perjantai 26.1.
Sunnuntai 4.2. – perjantai 9.2.
Sunnuntai 18.3 – perjantai 23.3.
Sunnuntai 25.3 – perjantai 30.3

PÄIVÄ 1

Lento Helsingin kautta Kajaaniin. Kuljetus lentokentältä majoitukseesi, jossa sisäänkirjautuminen. Ilta vapaata aikaa tutustua kohteeseen.

PÄIVÄ 2

Kuljetus Huskytarhalle, joka sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Vuokatin keskuksesta. Käymme läpi tulevan parin päivän ohjelman ja annamme teille lämpimät talvivarusteet (haalarit, kengät, hatut ja hanskat). Käymme tutustumassa tarhaamme, missä tapaat ystävälliset huskymme ja pääset tutustumaan omaan tiimiisi.

Koe valjakkoajo riemu metsäreitillä, joka on nimetty vanhan Alfons-huskyn mukaan! Kuudesta innokkaasta huskysta koostuva valjakko kiidättää sinut talvisten peltojen ja metsätaipaleiden läpi. Ajamme 12km kauniilla metsäreitillä, jonka taittamiseen koiravaljakoilla menee noin tunti. Ajelun jälkeen tutustutaan ystävällisiin huskypersooniin ja lämmitellään vierastuvassamme mehu- ja kahvitarjoilun merkeissä. Ajamme 2 hlö / reki.

PÄIVÄ 3

Ikimuistoisella Revontuliseikkailulla ajamme 20 km matkan koiravaljakoilla pitkin metsiä, peltoja ja järven jäätä. Tehokkaat otsalamput valaisevat reittimme, kun kuljemme kohti tunnelmallista taukopaikkaamme illan pimentyessä. Ihaile Vuokatin vaarojen yöllistä siluettia koirien viedessä sinua eteenpäin. Jos onni suosii, pääsemme näkemään vaarat myös revontulien loisteessa!

Matkan aikana pysähdymme nauttimaan retkieväitä paimentolaisten perinteisessä asumuksessa, käsintehdyssä jurtassa, joka on pystytetty pieneen asumattomaan saareen Jormasjärvelle. Soihduilla valaistu saaren ranta on upea näky illan pimeydessä. Kamiinalla lämmitettävässä jurtassa voitte nauttia rentouttavasta tunnelmasta samalla, kun oppaamme valmistaa teille maittavan aterian. Ajamme 2 hlö / reki.

PÄIVÄ 4

Vietä täydellinen talvipäivä koiravaljakon matkassa, jossa Vuokatin huikeat maisemat vaihtuvat kuin kuvasarjana! Reitin pituus on 35 km, jonka taittamiseen valjakoilla menee noin 4 tuntia. Reen eteen valjastamme 4 – 6 huippu-urheilun ammattilaista.

Matkaa taitetaan talvisen luonnon hiljaisuudessa kukin omalla valjakollaan oppaan johdattaessa edellä. Matkan aikana pysähdymme nauttimaan herkulliset retkieväät lämpimään paimentolaistelttaan, jurttaan. Ajelun lopuksi tutustutaan vielä ystävällisiin tarhamme asukkaisiin. Jokainen ajaa omalla reellään.

PÄIVÄ 5

Koko päivä aikaa nauttia Vuokatin monipuolisista aktiviteeteista. Käy hiihtämässä, vuokraa moottorikelkka tai vietä päivä Katinkullan kylpylässä tai Angry Birds -teemapuistossa.

PÄIVÄ 6

Kuljetus Kajaanin lentokentälle ja lento Helsinkiin, josta jatkat omalle kotikentällesi.

 

Kuuden päivän Huskyseikkailu

Vuokatinmaan Loma-asunnot  Hlö
14.1 - 26.1.2018 811 €
4.2.-9.2.2018 811 €
18.3.-30.3.2018 843 €

Hinnat sis. majoituksen neljän hengen lomamökissä kahdelle, lentokenttäkuljetukset (Kajaanin lentokenttä), liinavaatteet & pyyhkeet, loppusiivouksen, 3 huskysafaria kuten ohjelmassa, kuljetukset safareille sekä talvivaatteet (haalarit, kengät, käsineet ja pipo).

 

< Takaisin ohjelmapaketteihin

Logo web vuokatinmaa white

Jäätiönrinteenpolku 3, 88610 Vuokatti
Suomi, Finland

+358 50 585 1210
+358 50 5861 444

sales@vuokatinmaa.com

© Copyright Vuokatinmaa 2021

Haku